BETERE LICHAAMSSAMENSTELLING MET PROBIOTICA

Als je je lichaamsbouw zou willen verbeteren door wat lichaamsvet weg te halen en de harde, dichte spieren te onthullen die je in de sportschool hebt opgebouwd, zouden de meeste mensen je doen geloven dat je een vetverbrander nodig hebt. Natuurlijk, vetverbranders zijn geweldig, en ze kunnen je vermogen om hardnekkig lichaamsvet te verbranden helpen verbeteren. Maar er is één ding waar de meeste vetverbranders echt geen gebruik van maken als het gaat om het volledig transformeren van je lichaamssamenstelling… darmgezondheid en probiotica.

Nu zeg je misschien tegen jezelf: “Maar darmgezondheid en probiotica worden alleen gebruikt voor zaken als een gezond spijsverteringskanaal en immuniteit.” Ah, niet zo snel jonge sprinkhaan. Er valt veel te leren als het gaat om probiotica en hoe ze de lichaamssamenstelling kunnen helpen verbeteren. Als u de juiste probiotica aan uw voedingsplan toevoegt, kunt u zelfs zeer snel een aantal behoorlijk significante veranderingen in uw buik zien. 

Laten we dieper in het onderwerp duiken. 

Disclaimer: dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld om een ​​aandoening te behandelen of te diagnosticeren. De informatie in dit artikel is geen medisch advies en mag de diagnose en het behandelplan van een arts niet vervangen als u een gezondheidstoestand heeft. Het gebruik van probiotica mag nooit een vervanging zijn voor medicijnen die uw arts u misschien voorschrijft.

DE SNELLE LICHAAMSSAMENSTELLING FIX DOOR MIDDEL VAN PROBIOTICA 

Er gaat niets veranderen van de ene op de andere dag als je probiotica in je voedingsschema implementeert of meer voedsel consumeert dat probiotica bevat, zoals zuurkool, yoghurt, enz. Dat gezegd hebbende, aangezien de darm gezonder wordt en de spijsvertering verbetert, kun je een significant verschil opmerken in het opgeblazen gevoel. rondom je buik. 

Veel mensen hebben last van wat zij beschouwen als een opgezwollen maag. Dit komt door het opgeblazen gevoel dat kan optreden wanneer dingen niet goed worden verteerd en het darmmicrobioom wordt weggegooid. Als je dat probleem eenmaal hebt opgelost, kan je buik er platter uitzien, wat, hoewel het niets te maken heeft met vetverlies, op zich wel kan helpen bij je algehele uiterlijk en uiterlijk.

PROBIOTICA SPELEN EEN SLEUTELROL IN DE LICHAAMSSAMENSTELLING 

Als je probeert af te vallen, is het laatste wat je wilt de hele tijd honger lijden, toch? En als ik zeg verhongeren, bedoel ik niet noodzakelijk de daadwerkelijke handeling waarbij je je calorieën super laag laat vallen, ik heb het over het gevoel van intense honger gedurende de dag.

Door probiotica in uw supplement en voedingsschema te introduceren, kunt u uw eetlust verminderen, waardoor het hele proces veel beter beheersbaar wordt. Een rol van probiotica is om eetlustonderdrukkende hormonen te helpen verbeteren die de ghreline-spiegels (een hongerhormoon) beter onder controle kunnen houden.

Als we nog een stap verder gaan, geven probiotica glucagon-achtig peptide-1 (GLP-1) en peptide YY (PYY) af om uw lichaam te helpen effectief vet te verbranden . 

Probiotica hebben ook het vermogen om de niveaus van een eiwit genaamd angiopoietine-achtige 4 (ANGPTL4) te verhogen, wat helpt de vetopslag in het lichaam te verminderen . Onderzoek heeft ook aangetoond dat alleen probiotica de lichaamssamenstelling kan helpen verbeteren en kan helpen bij het afvallen .

In één onderzoek werd in het bijzonder gekeken naar de invloed van probiotica op vrouwen. De ene groep in de studie gebruikte een probiotisch supplement, terwijl de andere groep een placebo kreeg. Wat ze ontdekten was dat degenen die het probiotische supplement gebruikten in de loop van drie maanden 50% meer gewicht verloren en zelfs tijdens een volgende fase van gewichtsbehoud gewichtsverlies konden blijven zien.

Een andere studie met zwaarlijvige personen vond vergelijkbare bevindingen waarbij het gebruik van probiotica een significante afname van de middelomtrek en lichaamsvet mogelijk maakte . 

Daarom kunnen we het feit niet negeren dat probiotica een belangrijke rol spelen in de lichaamssamenstelling voor diegenen die betere resultaten willen bereiken.

AFVALLEN EN SPIERMASSA KRIJGEN 

Tijdens een recomp is het doel om lichaamsvet te verminderen en tegelijkertijd wat droge spiermassa toe te voegen. Veel mensen geven de voorkeur aan de route van een lichaamsherhaling, omdat deze heel anders is dan een snee waarbij u mager spierweefsel verliest en een bulk waarbij u het risico loopt wat lichaamsvet te krijgen. Een recomp combineert het beste van twee werelden tegelijk. 

Het toevoegen van probiotica aan uw plan kan helpen bij een betere lichaamssamenstelling en u helpen de gewenste resultaten te krijgen. Maar hoe spelen probiotica een rol bij spiergroei? De nadruk ligt immers vooral op de eiwitinname.

Waar mensen zich geen zorgen over maken, is wat er gebeurt nadat ze alle eiwitten in hun maaltijden hebben verbruikt. Het is alsof ze denken dat het allemaal zal worden gebruikt en geabsorbeerd om te helpen bij het opbouwen van spieren, alleen maar omdat het werd geconsumeerd. Als uw lichaam vanwege spijsverteringsproblemen slechts een klein percentage van het eiwit dat u binnenkrijgt, kan gebruiken, zullen uw resultaten op zijn best minimaal zijn. Dat is waar probiotica uitblinken.

Een groter vermogen om eiwitten in uw dieet af te breken en te gebruiken, kan zich in de loop van de tijd vertalen in een betere winst in droge spiermassa. 

Enkele andere voordelen die zich kunnen vertalen in verbeteringen in de groei van droge spiermassa, zijn dat probiotica kunnen helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen, vermoeidheid kunnen helpen verminderen zodat u harder kunt trainen, het lichaam in staat stellen de energieproductie te verhogen en gezonde hydratatieniveaus ondersteunen om te helpen in prestaties, evenals het gehydrateerd houden van uw spiercellen en het mogelijk maken van spiervolume.

BETERE RESULTATEN DOOR BETERE INGREDIËNTEN

Terwijl Hany Rambod zijn atleten naar de top wil brengen en ze in de beste conditie van hun leven wil brengen voor wedstrijden, kunnen zowel professionele atleten als enthousiaste sporters profiteren van probiotica. Hij wilde een wellnessproduct ontwikkelen dat meerdere vakjes zou aanvinken zonder dat er meerdere supplementen nodig waren om dezelfde voordelen te bereiken. Alles, van immuniteit en spijsvertering tot het onderwerp van dit artikel: lichaamssamenstelling.

De gezondheid van zijn atleten is net zo belangrijk als de gezondheid van zijn Evogen Nutrition-supporters, en zijn nieuwste product is iets waar hij ongelooflijk trots op is.

De voordelen door het gebruik van probiotica bereiken elk hoekje en gaatje van ons leven, en Hany nam het onderzoek rond probiotica en ging ermee aan de slag totdat hij Evogen Nutrition Probiotic DR 30 ontwikkelde en lanceerde .

Probiotic DR 30 is een darmflora-optimizer met vertraagde afgifte die helpt de gezondheid, spijsvertering en immuniteit te verbeteren, terwijl het ook indirect aansluit bij verbeteringen van de lichaamssamenstelling. 

Probiotic DR 30 bevat 30 Bil CFU-probiotica en gepatenteerde DE111 ® , en kan het darmmicrobioom drastisch verbeteren en uw lichaamsbouw helpen transformeren. Als u uw lichaamssamenstelling wilt verbeteren en tegelijkertijd de gezondheid en immuniteit wilt verbeteren, voeg dan vandaag nog Evogen Nutrition Probiotic DR 30 toe aan uw supplementenregime!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *